0 kurser

LEDIGA TJÄNSTER

ExPectus består utav erfarna och mycket kompetenta medarbetare som har en gedigen erfarenhet av branschen. Vi kommer att ge dig både kunskapen och verktygen för att lyckas hos oss. Branschen är under ständig förändring och det gäller alltid att vara up-to-date. Du kommer få en egen mentor under din ”start up” När du är redo att stå på egna ben så kommer du att bearbeta advokater och revisorer över telefon och möjligheten till långsiktiga relationer med dina kunder är mycket goda.
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö med en mycket utvecklande och varierande produkt samt bra ekonomisk ersättning.

Välkommen med din Ansökan!
Ansökan med CV och personligt brev mejlas till: info@expectus.seACCOUNT MANAGER

Vi söker två Account Managers till B2B försäljning.

Vi är inne i en expansionsfas och söker kompetenta och drivna säljare till våran säljavdelning i Stockholm. Tjänsten som AM hos oss innebär att du kommer att ingå i vårat härliga säljteam och arbeta med kvalificerad fortbildning för bl.a. Advokater och Revisorer. Produkten du kommer att arbeta med är en av de mest konkurrenskraftiga och säljande på marknaden.

Vi söker Dig som älskar utmaningar och brinner för försäljning! Har du dessutom intresse för juridik och ekonomi så är det ett stort plus. För att detta jobb ska passa dig så måste du ha energi, vara nyfiken, vara målfokuserad, vara lyhörd, ha viljan att kunna utvecklas. Du måste behärska både Svenska och Engelska flytande i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning från högskola eller liknande. Du ska dock ha minst 3 års dokumenterad erfarenhet från B2B försäljning.KURSVÄRDINNOR

Vi söker Kursvärdinnor till Malmö och Göteborg.


 « Tillbaka